O nama

O nama


Mi smo Rolomatik. Mi smo lideri u proizvodnji i ugradnji industrijskih i garažnih vrata. Na tu poziciju nas je doveo vredan i predan rad od samog početka davne 1990. godine. Počeli smo kao malo preduzeće za proizvodnju aluminijumskih rolo vrata. Tokom godina, usvajali smo nove koncepte i osvajali nove tehnologije, tako da sada kupcima nudimo proizvode izuzetnog kvaliteta. Danas smo porasli, razvili se u snažno preduzeće koje uspostavlja interaktivan odnos sa investitorom, od ideje do izvođenja radova. Gradimo trajne, profesionalne i korektne odnose sa partnerima. Ozbiljno shvatamo naše obaveze prema društvu, zaposlenima, zajednici i životnoj sredini.

Pored industrijskih i garažnih vrata značajni deo poslovanja se odnosi na proizvodnju, inženjering, promet i usluge pri izradi i montaži građevinske stolarije, čeličnih konstrukcija objekata širokog spektra namene, fasaderskih, krovopokrivačkih i limarskih radova, hidro i termoizolacionih radova.

Naša misija je da održavamo, razvijamo i unapređujemo našu poziciju tržišnog lidera. Uz stručne i motivisane radnike želimo da konstantno unapređujemo kvalitet svojih proizvoda i usluga, inoviramo i razvijamo nove proizvode i način njihove primene sa ciljem postizanja dugoročnog zadovoljstva i privrženosti korisnika.

Naša vizija je da poslujemo kao kompanija koja stalno postavlja više standarde u poslovanju, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira kroz uvođenje savremenih tehnologija i praćenjem evropskih i svetskih trendova i parametara po pitanju kvaliteta proizvoda i načinu organizovanja poslovanja.

Potvrda našeg pravog puta predstavlja pozitivna ocena uspostavljenog sistema upravljanja koji se održava i sposoban je da odgovori zahtevima međunarodnih standarda iz oblasti upravljanja kvalitetom (ISO 9001), zaštite životne sredine (ISO 14001) i bezbednosti i zaštite zdravlja na radu (OSAS 18001).

Želimo da ostanemo prepoznatljiv brend na tržištu, poznat po porodičnoj tradiciji, marljivom radu, visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga, razvoju i negovanju svojih odnosa prema zaposlenima, povećanju ekološke svesti, prevencije zagađenja zaštite životne sredine i poboljšanju racionalonog korišćenje i potrošnje energije.Ukoliko imate pitanja - pozovite nas

0800-300-500 * besplatan broj

Novosti

Neradni dani za Uskršnje praznike

Rolomatik za predstojeće Uskršnje praznike neće raditi od petka, 26.04.2019. do utorka, 30.04.2019.
Hristos Vaskrse.
Srećni praznici.

MIND Park kod Kragujevca

Ugovorena je izgradnja, isporuka i montaža konstrukcijski veoma zahtevne staklene i alubond fasade na upravnoj zgradi u MIND Parku kod Kragujevca.

LIDL Jagodina

Ugovorena je izgradnja objekta u Jagodini za potrebe kompanije LIDL.

NEPI, Kruševac

Počela je montaža kontinualne fasade na objektu tržnog centra NEPI koji se gradi u Kruševcu. Radovi teku po utvrđenoj dinamici.

sve vesti