Brza vrata

Način ugradnje


Konstrukcija


Konstruktivno, ovaj tip brzih PVC rolo vrata, dimenziono je ograničen prema maksimalnim dimenzijama svetlog otvora, širine: 4000 mm, i visine 4000 mm. Gabariti vrata, zauzimaju pri montaži, prostor levo i desno, od svetlog otvora, po 160 mm, a po visini, 550 mm, čime se dobija maksimalna nazivna mera: širine 4320 mm, i visine 4550 mm.* Stim što treba imati u vidu, da se motor postavlja na osovinu, levo ili desno, i on zauzima prostor od dodatnih 200 mm.

Treba voditi računa, da se pri pripremi otvora, ostavi dodatnih 30 - 50 mm, prostora po visini, za montažu. A za motor, da bi se navukao na ososvinu, dodatnih 150 mm.

Po dubini prostora, vertikalne konzole zauzimaju 220 mm, a nadvratna konzola (doboš) sa moto-reduktorom, 410 mm. Ispod motora, potrebno je imati slobodnog mesta za montažu upravljačke kutije CS310.

U slučaju, da postojeći otvor, nema uslove za montažu, praksa je da se metalnom konstrukcijom ili slično, obezbede potrebni uslovi, na račun smanjenja svetlog otvora.

*Dati podaci važe ne važe za tip Brza skupljajuća vrata, jer on dozvoljava veće dimenzije otvora.
Ukoliko imate pitanja - pozovite nas

0800-300-500 * besplatan broj

Novosti

Neradni dani za Uskršnje praznike

Rolomatik za predstojeće Uskršnje praznike neće raditi od petka, 26.04.2019. do utorka, 30.04.2019.
Hristos Vaskrse.
Srećni praznici.

MIND Park kod Kragujevca

Ugovorena je izgradnja, isporuka i montaža konstrukcijski veoma zahtevne staklene i alubond fasade na upravnoj zgradi u MIND Parku kod Kragujevca.

LIDL Jagodina

Ugovorena je izgradnja objekta u Jagodini za potrebe kompanije LIDL.

NEPI, Kruševac

Počela je montaža kontinualne fasade na objektu tržnog centra NEPI koji se gradi u Kruševcu. Radovi teku po utvrđenoj dinamici.

sve vesti