Industrijska rolo vrata

Tipovi lamelarolomatik-industrijska-lamela


Aluminijumska lamela

Predstavljmo lamelu za industrijska vrata izuzetnih karakteristika, posebno pogodnu za velike raspone kod zatvaranja otvora. Ova lamela je potupno razvijena od strane Rolomatik-a.

Patentirana lamela izrađena od aluminijumske legure AlMgSi05. Profil je dvozidni ekstrudirani Tip 3, sa termoizolacijom od poliuretana [PUR]. Može biti plastificirana u boju po RAL Classic 7 karti ili eloksirana u prirodnu boju aluminijuma. Pogodna je za ektremno velike raspone otvora i do 12 m širine.

 


 

 

 

 

celicna-lamela

Čelična lamela


Lamela od čeličnog profilisanog lima debljine 0,4 mm dvostruko galvanizovanog i plastificiranog u boju po RAL Classic 7 karti, sa termoizolacijom od poliuretana [PUR].
Dimenzije lamele su: visina vidnog dela – 90 mm, debljina – 18 mm, dužina je maksimalno 6 m. Koristi se i za industijska i za garažna vrata.

 

 

 


 

 Ukoliko imate pitanja - pozovite nas

0800-300-500 * besplatan broj

Novosti

Neradni dani za Uskršnje praznike

Rolomatik za predstojeće Uskršnje praznike neće raditi od petka, 26.04.2019. do utorka, 30.04.2019.
Hristos Vaskrse.
Srećni praznici.

MIND Park kod Kragujevca

Ugovorena je izgradnja, isporuka i montaža konstrukcijski veoma zahtevne staklene i alubond fasade na upravnoj zgradi u MIND Parku kod Kragujevca.

LIDL Jagodina

Ugovorena je izgradnja objekta u Jagodini za potrebe kompanije LIDL.

NEPI, Kruševac

Počela je montaža kontinualne fasade na objektu tržnog centra NEPI koji se gradi u Kruševcu. Radovi teku po utvrđenoj dinamici.

sve vesti